Verzenden en Retourneren

Verzenden

Jansen Klompen zal zorgdragen voor een correcte levering van uw bestelde product(en). Bestellingen worden op werkdagen verwerkt na 19.00 uur. De producten worden, voordat ze verzonden worden, zorgvuldig nagekeken op beschadigingen. Hiermee zijn wij er zeker van dat producten van de gewenste kwaliteit worden bezorgd.

Verzendkosten

De verzendkosten per bestelling bedragen € 8,50 (excl. BTW).

Bestelling afhalen?

Het is ook mogelijk uw bestelling bij ons aan huis op te halen, maak hiervoor een afspraak.

Kan ik mijn artikel bij Jansen Klompen retourneren?

U kunt artikelen altijd retourneren. Dit geldt voor alle artikelen, met uitzondering van gepersonaliseerde en/of bedrukte artikelen. De retourtermijn bedraagt 14 dagen. De retourtermijn gaat pas in, zodra u de bestelling hebt ontvangen. Het gehele bedrag exclusief de verzendkosten zullen gecrediteerd worden. De kosten van de retourzending zijn dus voor rekening van de klant. Voor de volledige afwikkeling van de retourzending dient u de volgende gegevens te hebben doorgegeven: ordernummer, klacht/reden van retour en wensen invoegen.

Om een retourzending aan te vragen of als u een artikel beschadigd hebt ontvangen, meldt u de retourzending aan via het onderstaande retourformulier. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Jansen Klompen niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij de verzender altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Gelieve de retouren NIET telefonisch te melden om fouten te voorkomen!

Retourformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Krijg ik het betaalde bedrag automatisch teruggestort als ik een artikel retourneer?

Als u de bestelling al betaald heeft, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Als u nog niet betaald heeft, dan komt de betalingsverplichting te vervallen. Wanneer het betaalde bedrag teruggestort wordt, is afhankelijk van de betaalmethode die u gekozen heeft.

Heeft u vragen?

Bel vanaf 19.00 uur naar 06-15273389 of mail naar info@jansenklompen.nl

Een bericht sturen via Whatsapp kan ook.

Contact opnemen